Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Vehí

Mireia Vehí

MIREIA VEHÍ I CANTENYS (Girona, 1985) és llicenciada en Sociologia, màster en Dones, Gènere i Ciutadania (IIEDG) i postgrau en Societats Africanes i Desenvolupament (UPF). Ha participat en moviments socials vinculats a la lluita contra el racisme i a la construcció veïnal i de barri. Juntament amb Benet Salellas va coordinar Antígona Emmordassada. Reflexions dels darrers 10 anys de repressió als Països Catalans (Tigre de Paper, 2017). Va ser diputada de la CUP a la XI legislatura del Parlament de Catalunya i actualment és diputada al Congrés dels Diputats per la mateixa formació.

Llibres de Mireia Vehí

Amnistia
'Amnistia, propostes per a un debat necessari' és el recorregut històric, jurídic i polític d'una proposta més vigent que mai.   El concepte que analitza, l'amnistia, és indiscutiblement actual però tant els seus contorns com els seus continguts no estan encara ni definits ni acabats. Perquè en el marc d’aquest conflicte permanent entre un poble que vol ser i el Regne d'Espanya, es pot...
13,00 Impostos inclosos
Afegir