Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Ara és el nostre moment

Sexe, raça, classe i cura de les persones i el planeta

Traducció
Pelin Dogan
Il·lustració
Ra Malazo

Durant més de seixanta anys, la feminista Selma James ha estat una veu notòria dins del feminisme, amb una tasca imprescindible per a la valoració del treball domèstic i reproductiu. Aquest treball invisible de les dones és el que permet la reproducció de tota la raça humana des de fa milers d’anys, però a la vegada passa gairebé del tot desapercebut arreu del planeta i en totes les cultures.Al llarg de tota aquesta trajectòria acadèmica i militant també ha dedicat molts esforços a construir una proposta feminista que incorpori la perspectiva antiracista i de classe. Així doncs, ha compartit espai i lluites amb grans referents de les lluites feminista, socialista i antiracista com Silvia Federici, Mariarosa Dalla Costa o C. R. L. James. Ara, amb aquest nou treball, hi afegeix una visió imprescindible per als propers anys, la necessitat d’incorporar la lluita per la justícia climàtica en el si dels moviments per la transformació social.

És gràcies a la seva extensa i destacada trajectòria que James veu de manera molt clara la importància de la trobada i la unitat entre lluites si realment volem construir un projecte polític emancipador per al conjunt de la societat. Aquesta és la idea central del llibre, que ressegueix diferents experiències de lluita d’arreu del món en què diversos eixos d’explotació i opressió s’entrecreuen i donen lloc a resistències compartides que alimenten el coneixement comú i la intel·ligència col·lectiva de l’esquerra mundial.

 

Però James no s’atura aquí. Aquest llibre és sobretot una crida a l’acció per als temps que venen. Una proposta política per avançar cap a una societat més justa  equitativa on es tingui cura de les persones i del planeta. Cal posar en comú tot el coneixement adquirit per les lluites socials de les darreres dècades i construir punts de trobada abans que el capitalisme devori del tot el planeta i les nostres vides. Ara és el nostre moment!

 

Una crida a l’acció per als temps que venen. Una proposta per avançar cap a una societat més justa i equitativa on es tingui cura de les persones i el planeta.

22,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de març 2024
Pes: 420 gr
Pàgines: 302
ISBN: 978-84-18705-75-5

Més informació