Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Viure una vida feminista

Traducció
Anna Llisterri
Il·lustració
Maria Farré

Amb una veu poètica i des d’un feminisme queer i antiracista que ha de ser integrador però també incòmode, Sara Ahmed per primer cop en català, amb la seva obra central.

Viure una vida feminista ens mostra com la teoria feminista es produeix a partir de la vida i de les experiències quotidianes. En aquest llibre clàssic del pensament feminista contemporani, Sara Ahmed ofereix una reflexió poètica i personal sobre com les feministes ens allunyem els mons que critiquem i com n’aprenem a partir dels nostres esforços per transformar-los.

Seguint el llegat del feminisme negre, rastrejant una fenomenologia queer, qüestionant les mirades reduccionistes de la llar i renegant de la felicitat com a manera decontrolar el sexe i el gènere, Ahmed reivindica i reflexiona entorn de la figura de la feminista aixafaguitarres. Alhora, ens mostra com es formulen mecanismes de suport per sobreviure a les demolidores experiències d’enfrontar-se als murs del racisme i el sexisme. El kit de supervivència aixafaguitarres i el manifest aixafaguitarres amb què conclou el llibre ens proporcionen les eines pràctiques necessàries per viure una vida feminista.

22,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de maig 2024
Pes: 550 gr
Pàgines: 390
ISBN: 978-84-18705-81-6

Més informació