Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 45€, tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 5€ o escollir l’enviament de 3 a 10 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Slapšak

Svetlana Slapšak

(Belgrad, 1948)

Reconeguda escriptora, pensadora i activista social Iugoslava, nominada al Premi Nobel de la Pau. Pionera en la primera onada feminista dels Balcans, va ser l’editora de la revista ProFemina i, a la seva Sèrbia natal, va enfrontar-se a nombrosos problemes legals per la defensa dels drets humans. Des de 1991, ha viscut i treballat a Eslovènia com a professora de la Universitat de Ljubljana i ha firmat gran nombre de treballs acadèmics en antropologia, estudis balcànics i estudis de gènere. Des de la seva jubilació ha publicat novel·les, relats de viatges i obres de teatre on aborda, des de la literatura, les mateixes qüestions que els seus assajos. El 1993 va ser guardonada amb el Premi PEN per a la llibertat d'expressió.
Premis
- Premi PEN americà per a la llibertat d'expressió, 1993
- Nominada al Premi Nobel la Pau amb el grup 1000 women for peace, 2005
- Premi Mirko Kovac, 2015 per 'Leteci pilav'
- Premi Zlatni suncokret, 2016 per 'Ravnoteža'
- Premi MIRA del PEN eslovè, 2

Llibres de Svetlana Slapšak

La pimpinella blava
Una novel·la policíaca, una utopia feminista i un relat de viatges amb forts punts de iugonostàlgia, combinats en una magistral història de venjança. Seladon Senkowski, un inspector de la policia parisenca d’origen jueu polonès, i la seva companya Zaga, una associada de les Nacions Unides d’origen iugoslau, investiguen un macabre assassinat. A la Plaça de la Concòrdia, el cos voluminós d’un...
22,50 Impostos inclosos
Afegir