Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Maria Rodó-Zárate

Activista feminista i doctora en Geografia, actualment és professora Serra Húnter a la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca GREDI. La seva recerca se centra en l’estudi de les desigualtats socials des d’una perspectiva interseccional, espacial i emocional aplicada a qüestions com el dret a la ciutat, la violència de gènere o l’LGTBI-fòbia. És coautora de 'Rebels amb causa: manifest juvenil contra el poder adult' (Tigre de Paper, 2014) i coeditora de 'Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència' (Pol·len Edicions, 2017).

Llibres de Maria Rodó-Zárate

Interseccionalitat
«Aborda els debats clau que cal superar als espais on s’organitza la dissidència política i que frenen l'avenç del projecte d’emancipació.» Pastora Filigrana al pròleg La interseccionalitat és una proposta sorgida del feminisme Negre dels Estats Units als anys vuitanta que ha influït de manera central en la concepció de les desigualtats socials i la discriminació, tant en la investigació en...
17,00 Impostos inclosos
Afegir