Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Union Street

Traducció
Albert Torrescana
Il·lustració
Patricia Cruz
Premi Fawcett de ficció, 1983 Finalista del Premi The Guardian de ficció, 1983 Premi Inernational Booker, 1995 per The ghost road Comandadora de l’Ordre de l’Imperi Britànic (CBE), 2000

A Union Street, un carrer qualsevol d’un una ciutat anònima del nord-est d’Anglaterra, set dones de classe treballadora s’enfronten a una vida modelada pel rerefons sociopolític de la desindustrialització dels setanta.

La Kelly, amb només onze anys, s’enfronta a una sòrdida violació. La Dinah, a punt de fer-ne seixanta, encara reparteix plaer. La Joanne encara no té parella i ja està embarassada. L’anciana Alice espera pacientment la mort. La Muriel observa impotent la decadència del seu marit, mentre la Lisa n’aguanta els cops. I, vetllant-les a totes, mare de mig carrer, l’ardent i indomable Iris.

El deteriorament, les privacions econòmiques, l’abús d’alcohol, la violència de gènere, la delinqüència, la por i els prejudicis son disseccionats en aquesta obra de realisme social construïda a base d’històries breus interrelacionades entre sí.

 

 «Viva, descarada i amarga. El talent de Barker per tamisar les profunditats ocultes de la psique humana és increïble.» - The Times

 

 

Premi Fawcett de ficció, 1983

Finalista del Premi The Guardian de ficció, 1983

Premi Inernational Booker, 1995 per The ghost road

Comandadora de l’Ordre de l’Imperi Britànic (CBE), 2000

19,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de novembre 2023
Pes: 370 gr
Pàgines: 295
ISBN: 978-84-19515-11-7