Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Álvarez

Xurde Álvarez

(Sama de Llangréu, Astúries, 1973)

Poeta, narrador i autor teatral guardonat amb el Premi de Teatre de l’Acadèmia de la Llengua Asturiana. Xurde Álvarez és autor de quatre poemaris, tres novel·les i una obra de teatre. Ha participat, a més, en antologies conjuntes i col·laborat en revistes i publicacions com ara Literatura, Lletres Asturianes o La ratonera. Tota la seva producció literària és en asturià. La seva darrera novel·la, Una casa, ha tingut un gran seguiment i repercussió mediàtica, i fins ara se n’han exhaurit les tres primeres edicions.  
Premis
Premi de Teatre de l'Acadèmia de la Llengua Asturiana, 2004

Llibres de Xurde Álvarez

Al fons de la memòria de Déu
La vaga de la indústria metal·lúrgica asturiana va ser una de les més llargues –des del novembre de 1932 a l’agost de 1933– i amb més seguiment de tots els temps. Milers de famílies van enfrontar-se amb coratge a la misèria i la ruïna en què es van veure immerses. Aquesta és la història d’una d’elles. Oblidats Al fons de la memòria de Déu és on semblen estar els obrers en vaga. I així ho...
18,50 Impostos inclosos
Afegir