Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Parrella

Valeria Parrella

(Nàpols, 1974)

Amb una vintena de llibres publicats i nombrosos reconeixements, Valeria Parrella és una de les escriptores més rellevants de la literatura italiana actual. El seu estil absorbent, visceral i tragicòmic ha revolucionat les lletres italianes i ha creat escola. La seva obra explora l’horitzó de les dones que lluiten contra el destí propi, dones combatives, determinades i complexes que construeixen un llenguatge compartit. Ambientades a Nàpols, les seves històries es tornen universals en indagar en les misèries, les incerteses i les debilitats humanes.  La seva primera novel·la, L’espai blanc, va rebre el Premi Basilicata i es va convertir en un fenomen literari. Tot i haver estat traduïda a diverses llengües, fins ara era una escriptora inèdita en català.
Premis
Premi Basilicata, 2008
Finalista Premi Strega, 2020 per 'Almarina'

Llibres de Valeria Parrella

L'espai blanc
L’espai blanc és el temps d’espera i incertesa d’una mare. Són tres mesos en què la vida i la mort, l’esperança i la por esdevindran dues cares de la mateixa moneda. La Maria té quaranta-dos anys i és professora en una escola nocturna de Nàpols, on una humanitat descarrilada lluita per obtenir el graduat escolar. Quan ja no hi comptava, es queda embarassada d’un home amb qui ha mantingut una...
19,00 Impostos inclosos
Afegir