Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

L'espai blanc

Traducció
Sara Serrano
Il·lustració
Patricia Cruz
Premi Basilicata, 2008 Finalista Premi Strega, 2020 per 'Almarina'

L’espai blanc és el temps d’espera i incertesa d’una mare. Són tres mesos en què la vida i la mort, l’esperança i la por esdevindran dues cares de la mateixa moneda.

La Maria té quaranta-dos anys i és professora en una escola nocturna de Nàpols, on una humanitat descarrilada lluita per obtenir el graduat escolar. Quan ja no hi comptava, es queda embarassada d’un home amb qui ha mantingut una relació esporàdica i dona a llum una criatura prematura. Durant tres mesos, a l’altra banda de la porta de la incubadora, la Maria veurà passar les hores com una seqüència de possibilitats entre el naixement i la mort.

Narrada amb una veu preciosa i rebel, L’espai blanc és la història d’una maternitat divergent que comença com un relat de solitud i silenci però que, a poc a poc, es transformarà en un càlid cor de personatges en una Nàpols a cavall, també, de l’esperança i la desesperació.

 

«Valeria Parrella té una escriptura personalíssima, elegant, lliure com les seves dones, que són sempre fascinants i lluminoses, fins i tot quan pateixen.»

Daría Bignardi, escriptora.

 

 

Premi Basilicata, 2008

Finalista Premi Strega, 2020 per Almarina

19,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de febrer 2024
Pes: 175 gr
Pàgines: 112
ISBN: 978-84-19515-13-1