Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

La xicota de l'Aquil·les

Traducció
Mercè Guitart Ribas
Il·lustració
Patricia Cruz

Alki Zei teixeix els fils de la seva pròpia vida en aquesta història de lluita per la supervivència d’una jove en un període extraordinari de la història de Grècia, però també d’Europa.

A París, després del cop militar del 1967 a Grècia, l'Eleni i un grup d’exiliats treballen com a figurants en una pel·lícula francesa: El tren del terror. Entre escena i escena, l’Eleni reviu moments decisius de la seva pròpia història: la primera trobada amb l’Aquil·les, les manifestacions contra l’ocupació alemanya, l’estada a la presó, les constants fugides en tren o els exilis a Itàlia, la Unió Soviètica i París.

Vagi on vagi, l’Eleni serà sempre «la xicota de l’Aquil·les», la promesa del líder de la resistència. Però en algun moment del seu camí, es converteix en una dona independent que comença a dubtar dels eslògans pels quals havia lluitat durant la seva joventut.

 

«Desgranant els temes polítics de la resistència grega als nazis, la guerra civil i la junta militar, Alki Zei exposa les tensions de la Grècia moderna, que són el llegat de la seva història».

Richard Pino, Kathimerini

«El motiu principal pel qual l'obra d'Alki Zei ens interpel·la encara avui és que els seus llibres inclouen tota la història de Grècia al segle XX».

Margarita Manda, directora de cinema

 

Premi Giuseppe Acerbi, 2002

Premi Nacional de literatura infantil de Grècia, 1993

Premi Mildred L. Batchelder, 1990

22,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de juny 2024
Pes: 400 gr
Pàgines: 328
ISBN: 978-84-19515-16-2