Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

A finals d'estiu

Traducció
Jordi Cumplido
Il·lustració
Patricia Cruz
Premi TPotal, 2023 Finalista del premi Fric, 2021 i 2022

Magdalena Blaževic construeix, amb una delicada prosa poètica i molta bellesa, una història de vertadera por i pèrdua irreparable.

Quan un poble pintoresc de Bòsnia es veu atrapat en el conflicte bèl·lic, el món infantil de dues nenes serà escombrat per sempre. Les mans de l’avi, les conserves de la mare, les flors de camamilla o l’èxode del poble, tot desapareixerà per a la Ivana quan, en un atac enemic, és assassinada amb només catorze anys.

Narrada des del punt de vista de la víctima, A finals d’estiu és una història antibel·licista universal que va més enllà del poble a la riba del riu Bosna i el període en què s'ambienta la novel·la. Una novel·la curta que es llegeix a poc a poc perquè, com en les obres d’Agota Kristof, per sota de les frases curtes i concises bull un món d’emocions, pors i dolor.

 

«A través d’aquesta novel·la antibel·licista, descobrim una veu sorprenentment poderosa i autèntica, un udol poètic més fort que qualsevol representació brutal i realista de la guerra.» – Elizabeta Hrstic, Politika Plus

 

Premi TPotal, 2023

Finalista del premi Fric, 2021 i 2022

18,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: d’agost 2023
Pes: 212 gr
Pàgines: 184
ISBN: 978-84-19515-08-7

Clients que han vist aquest producte també han comprat