Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Les hores han perdut el rellotge

Les polítiques de la nostàlgia

Pròleg
Oriol Rosell
Traducció
Miquel Sorribas
Il·lustració
Pablo Caracol

Aquesta obra és una exploració de la política de la pèrdua i l’anhel, i alhora és una crida urgent a prendre’s seriosament la nostàlgia. El futur mateix en depèn.

La nostàlgia és l’emoció que més defineix la nostra època. Els líders polítics prometen un retorn al món d’ahir. Es fan remakes i reboots de pel·lícules i sèries antigues. Els veterans recreen guerres passades mentre les persones desplaçades corren pel món en cerca de casa. Però què hi ha rere aquest anhel col·lectiu que busca refugi en el passat? Hem d’eliminar la nostàlgia o, senzillament, conrear-la millor? I què hi ha en joc si triem malament?

Des de la lluita al voltant dels monuments confederats al naixement de la seguretat de la pàtria i al lament per l’extinció de les espècies, Grafton Tanner rastreja l’ascens de la nostàlgia al segle XXI i en revela el poder com una conseqüència dels nostres temps inestables i alhora una defensa en contra d’ells. Amb poca fe en un futur de canvi climàtic i ansietat econòmica, molta gent ha virat a la nostàlgia per capejar el present, mentre unes elits poderoses l’exploten en benefici propi.

20,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de febrer 2023
Pes: 400 gr
Pàgines: 280
ISBN: 978-84-18705-48-9

Clients que han vist aquest producte també han comprat