Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Miralls de Moscou

Retrats biogràfics dels primers dirigents soviètics

Traducció
Àngel Ferrero
Il·lustració
Oscar Edward Cesare Lluís Ràfols

Un conjunt de vius retrats dels principals dirigents soviètics, de la mà d'una de les primeres dones corresponsals internacionals.

 

Després de viure en primera persona, juntament amb John Reed, la revolució soviètica de 1917, vivència plasmada en el seu llibre Sis mesos rojos a Rússia, el 1920 la periodista Louise Bryant torna a Europa per elaborar un seguit de reportatges per a l’International News Service. Miralls de Moscou recull alguns dels articles sobre l’URSS que Bryant va escriure per a Hearst en aquesta època. Escrits amb l’estil directe, viu i humanista que caracteritza l’autora, la selecció consta de divuit retrats biogràfics de figures polítiques de l’època: dirigents soviètics, entre els quals Lenin, Trotski i Kol·lontai, o d’altres, com el patriarca Tikhon o Enver Paixà.

«En aquest llibre he intentat mostrar els dirigents de la revolució tal com són, com els he conegut a casa seva, on no penetra la resplendor vermella i on viuen com la resta d’homes». 

14,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de setembre 2023
Pes: 272 gr
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-18705-60-1

Més informació