Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Edició solidària amb Palestina d''El meu poble viurà', de Leila Khaled

Publiquem una nova edició d'El meu poble viurà. Autobiografia d'una revolucionària palestina, de Leila Khaled. És una edició solidària perquè els beneficis d'aquesta nova edició aniran destinats a la causa palestina.

Tornem a publicar El meu poble viurà. Autobiografia d'una revolucionària palestina, de Leila Khaled, per contribuir a donar a conèixer la llarga lluita del moviment palestí contra l'ocupació.

També podeu escollir el pack solidari que inclou una litografia de la lluitadora i un adhesiu.

Col·laboració solidària de l'il·lustrador Mil Vietnams per la portada i l'adhesiu que incloem al pack solidari.

Leila Khaled és una més de les milers i milers de palestines que han crescut entre l’ocupació militar israeliana i la resistència palestina, i que al llarg de la seva vida han hagut de decidir, sense gaires opcions, quin camí prenien, assumint-ne totes les conseqüències.

El seu pas a la lluita armada, i la participació en operacions destinades a cridar l’atenció del món davant l’opressió invisible que patia Palestina, com el segrest d’avions, l’han convertida en un personatge molt conegut. Estimada, apreciada i admirada per generacions de palestines i solidàries d’arreu del món; i temuda, odiada i criminalitzada per les defensores del sionisme i les seves aliades internacionals.

Aquest és un llibre escrit l’any 1971 i editat l’any 1973, a partir de les converses que George Hajjar va mantenir amb Leila Khaled.

Subscripció col·lectiva per casals i ateneus

9.05.2023

CENTENARI LENIN: Publiquem 'Tot el poder per als soviets!'

26.01.2024