Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Neix KULT, la comunitat de cultura radical

Tigre de Paper forma part de KULT, la comunitat de cultura radical que des del cooperativisme fomenta el pensament crític i l'acció transformadora.

Us presentem KULT, que neix per convertir-se en una comunitat de cultura radical que des del cooperativisme fomenta el pensament crític i l'acció transformadora. Al llarg d’una dècada hem creat l’editorial Tigre de Paper; coorganitzem la Literal, fira d’idees i llibres radicals; hem impulsat Catarsi Magazín, una revista de classe i amb classe, i hem incorporat les principals col·leccions de Bellaterra Edicions.

Al voltant de tots aquests projectes ha crescut una comunitat lectora interessada en la cultura de ruptura, el pensament crític i la transformació social. Ja hi ha més d’un miler de persones subscrites a Tigre de Paper o a Catarsi Magazín. A més dels milers de persones que compren els nostres llibres i revistes o participen a les nostres propostes al llarg de l’any. 

 

Ara volem anar més enllà. És per això que hem impulsat KULT, una comunitat oberta de pensament, cultura i acció. Qui sigui sòcia de KULT contribueix de manera activa a construir una comunitat de cultura radical amb vocació transformadora.

Pot participar dels espais de debat que hem començat a obrir per pensar en la nova cultura que volem per a la nova societat que necessitem.

A més, gaudeix de descomptes, avantatges i propostes en productes culturals amb perspectiva crítica, tant dels nostres projectes com de tot el ventall d’editorials, llibreries, biblioteques, cooperatives i entitats que formen part de la Xarxa KULT.

Fil Roig, una nova col·lecció per recuperar les arrels del catalanisme popular

20.01.2022

Els homes no saben estimar

20.01.2022