Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Publiquem la vida i la lluita 'Miss Davis' en una vibrant novel·la gràfica

La vida, lluites i trajectòria d'Angela Davis en novel·la gràfica a Tigre de paper

Ens fa molta il·lusió publicar en català la segona novel·la gràfica de l'editorial Tigre de paper!

De la icònica activista afroamericana, Angela Davis, n'hem parlat en nombroses ocasions i n'hem editat diverses obres, però mai fins ara, havíem il·lustrat la seva impactant trajectòria a través d'una novel·la gràfica! I, ben aviat la podreu trobar a les vostres llibreries!

Et fem una nova proposta literària, carregada de dibuixos captivants, que t'expliquen la vida d'una de les figures més influents de la història, qui ha esdevingut un gran símbol de resistència i esperança, inspiradora de lluites de generacions senceres. 

Un llibre que complementa l'Autobiografia que vam publicar el 2023.

Una obra que publiquem poques setmanes abans de rebre la mateixa Angela Davis a Barcelona, que visitarà aquest mes de maig a la Fira Literal, la fira d'idees i llibres radicals organitzada per la Cooperativa Kult, en què conversarà amb la periodista Bea Duodu Owusu, i la filòsofa Jule Goikoetxea.


Miss Davis 

La vida i les lluites d'Angela Davis

De Sybille Titeux de la Croix i Amazing Améziane 

Traducció d'Oriol Valls


La impactant vida d’una de les icones internacionals de la justícia social del segle XX ara també a través d’una vibrant novel·la gràfica.

Nascuda el 1944 a Birmingham, a Alabama, creix en un ambient de segregació racial i de durs atacs del Ku Klux Klan. De jove ja s’interessa per la lectura del pensament marxista i ràpidament s’involucra en associacions estudiantils i moviments polítics com el Partit Pantera Negra o el Partit Comunista dels EUA.

En una època convulsa de repressió i infi ltracions policials, es convertirà, arran d’un inicident en el judici a George Jackson i els Germans de Soledad, en «l’enemic públic número 1» de l’FBI i l’empresonaran per condemnar-la a mort. És llavors que es crea el Comitè Nacional Unit per l’Alliberament d’Angela Davis. El món sencer coneixerà la seva història i en demanarà l’alliberament.

Llibres relacionats

Parades i signatures de Sant Jordi 2024

15.04.2024

Gira del llibre 'En encesa espera' de Benet Salellas

3.04.2024