Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Quatre novetats amb quatre motius diferents

Recopilem les últimes quatre novetats que hem publicat. Quatre libres que entren al catàleg de tigre de paper per ampliar la mirada crítica de temàtiques diferents, vols saber quines novetats són? Us donem uns quants motius per fullejar aquestes noves publicacions!

En l'últim mes Tigre de paper ha publicat 4 llibres de temàtiques molt diferents. Voleu saber quines són? Us les descobrim i us donem uns quants motius per llegir-les.

 

- Qui alimenta el món en realitat? de Vandana Shiva

Vandana Shiva recull els seus trenta anys d'investigació i èxits en el camp de l’ecologia en un poderós manifest que demana justícia agrícola i sostenibilitat.

L'autora ens descobreix un model alternatiu per alimentar la població mundial. Hi ha un mite molt estès que afirma que l'agricultura industrial és l'unica manera d'alimentar-nos a tots. Un tipus d'agriculutra que només genera, en realitat, dl 30% dels aliments mundials.
Vandana Shiva ens descobreix un model alternatiu, preocupat per garantir la continuïtat de les tradicions ancestrals, i que funciona en harmonia amb la naturalesa. Aquest model està governat pel que l’autora anomena «llei de la reciprocitat».

 

- Viure una vida feminista, de Sara Ahmed

Amb una veu poètica i des d’un feminisme queer i antiracista que ha de ser integrador però també incòmode, Sara Ahmed per primer cop en català, amb la seva obra central. En aquest llibre clàssic del pensament feminista contemporani, Sara Ahmed ofereix una reflexió poètica i personal sobre com les feministes ens allunyem els mons que critiquem i com n’aprenem a partir dels nostres esforços per transformar-los.

El kit de supervivència aixafaguitarres i el manifest aixafaguitarres amb què conclou el llibre ens proporcionen les eines pràctiques necessàries per viure una vida feminista.

 

- Miss Davis, de Sybille Titeux de la Croix i Amazing Améziane

La impactant vida d’una de les icones internacionals de la justícia social del segle XX ara també a través d’una vibrant novel·la gràfica. Complementa l'Autobiografia que vam publicar en català l'any passat i permet descobrir la vida i les lluites d'Angela Davis des d'una altra vessant. 

 

- Persemprisme, de Grafton Tanner

És el segon llibre que publiquem en català del filòsof Grafton Tanner. Després de Les hores han perdut el rellotge, Persemprisme és un llibre petit amb un assaig suggerent sobre les maneres de crear i consumir cultura en l'actualitat, i la seva relació amb la necessitat de viure en un present perpetu.

 

 

 

Llibres relacionats

Publiquem la vida i la lluita 'Miss Davis' en una vibrant novel·la gràfica

9.05.2024

Parades i signatures de Sant Jordi 2024

15.04.2024