Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Badiou

Alain Badiou

Alain Badiou és un filòsof, novel·lista i dramaturg. D’inspiració marxista, cerca en el pensament i l’art d’escriure tot allò que és compatible amb una política igualitària. Destaquem, de la seva obra, en filosofia, Métaphysique du bonheur réel (PUF, 2015); en literatura, Calme bloc ici-bas (POL, 1997); pel que fa al teatre, Le Second procès de Socrate (Actes Sud, 2015), i d’assaig polític, De quoi Sarkozy est-il le nom ? (Éd. Lignes, 2007). En català, se n’ha traduït l’assaig Allò polític i la política (Ed. Gedisa, 2018).

Llibres de Alain Badiou

Petrograd, Xangai
«Alain Badiou, filòsof i antic militant maoista, publica un llibret estimulant i problemàtic alhora.» Remi Neri – Gauchebdo Un viatge en transsiberià? No. Una meditació personal sobre les dues revolucions del segle xx, les dues grans victòries que demostraren que l’impossible pot sobrevenir. De les «Tesis d’abril» de Lenin de 1917 a la «Decisió en setze punts» del Partit Comunista Xinès de...
12,00 Impostos inclosos
Afegir