Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

David Acebey

És fotògraf, artesà del cuir, ajudant de manobre, guionista, docent universitari i mil oficis més, però sempre un narrador que s’ha mantingut a l’ombra. Té més d’una desena de llibres publicats, també més de deu de premis en concursos literaris, fotogràfics i audiovisuals. Traduït a 8 idiomes la seva obra també ha estat inclosa en estudis acadèmics i antologies narratives diverses. Actualment es dedica al treball artesà del cuir per a poder finançar la seva addicció a la paraula escrita.

Llibres de David Acebey

Aquí també, Domitila!
Aquest llibre recull el testimoni de la revolucionària boliviana Domitila Barrios Cuenca, durant la vaga de fam que va fer caure la dictadura d’Hugo Banzer el 1978 i durant les seves gires a l’exili per Europa i Amèrica els anys posteriors. Entre les seves pàgines hi trobem relats de lluites contra les injustícies, reflexions sobre la solidaritat entre pobles i entre companyes, i un fil...
15,00 Impostos inclosos
Afegir