Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Gorki

Maksim Gorki

(Nijni Nóvgorod, 1868 – Moscou, 1936)

Novel·lista, dramaturg i assagista soviètic considerat un dels fundadors del Realisme Socialista. Va ser nomenat cinc vegades per al Premi Nobel de Literatura. Maksim Gorki va escriure de forma incessant, i visqué la literatura més com un acte moral i polític que com una pràctica estètica. Aquesta implicació en el canvi polític i social del país –va ser molt actiu en l’emergent moviment marxista– l’obligà a viure exiliat durant bona part de la vida. El conjunt de la seva obra –centrada en la fe en el valor intrínsec i el potencial de la persona– retrata la vida en els estrats més baixos de la societat revelant-ne les privacions, humiliacions i brutalitat, però també la vitalitat humana.

Llibres de Maksim Gorki

La mare
La mare és l’obra més coneguda de Maksim Gorki, un dels grans exponents del Realisme Soviètic i, sens dubte, una referència literària imprescindible. Rere la mort d’un marit obrer que la martiritzà física i anímicament, la Pelagueia pren consciència de les inclinacions polítiques del seu fi ll Pàvel, líder socialista a la fàbrica on treballa. Amb el període de gestació de la Revolució Russa...
20,00 Impostos inclosos
Afegir