Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
D'Salete

Marcelo D'Salete

Marcelo D’Salete és professor, il·lustrador i dibuixant de còmic. Va estudiar disseny gràfic, es va graduar en arts plàstiques i té un màster en història de l’art.   L’any 2008 va publicar el primer àlbum, Noite Luz, a l’editorial Via Lettera i també a l’Argentina. El 2011 va publicar Encruzilhada a l’editorial Leya, que va obtenir la nominació al premi HQMIX 2012. El 2014 va publicar el seu primer llibre a l’editorial Veneta, Cumbe (el títol de Fugim! en brasiler), que va cridar l’atenció de la premsa internacional abans i tot que en sortissin les successives edicions estrangeres.   El seu llibre més recent, Angola Janga: uma história de Palmares, ha guanyat el premi Grampo 2018.  

Llibres de Marcelo D'Salete

Fugim!
Marcelo D'Salete retrata la lluita dels esclaus negres per aconseguir la llibertat en el context del Brasil colonial del segle XVII. Les vides dels esclaus negres al Brasil colonial del segle XVII protagonitzen les vinyetes d’aquesta novel·la gràfica de Marcelo D’Salete. Passions, trames de la revolta, petits actes d’insurrecció quotidiana i embolics afectius i sexuals amb els blancs;...
19,00 Impostos inclosos
Afegir