Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 45€, tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 5€ o escollir l’enviament de 3 a 10 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Vila

Miquel Vila

MIQUEL VILA (BARBERÀ DEL VALLÈS, 1992) Analista, consultor i escriptor sobre política i relacions internacionals, especialitzat en poder i estratègia política, geoeconomia i l’Àsia Oriental, ha contribuït en diverses iniciatives i publicacions americanes, europees i catalanes, com ara Catarsi, El Temps, UnHerd o Palladium. És creador del canal de Youtube Com funciona el món? i membre fundador i director executiu del Catalonia Global Institute.

Llibres de Miquel Vila

La fi de l'alternativa xinesa
Una porta d'entrada a la convulsa història contemporània de la Xina, tant pel que fa en l'àmbit intern com en el de les relacions internacionals L’entrada a la modernitat ha sigut un procés traumàtic per a totes les societats humanes. Per a la Xina, va significar el daltabaix d’un món que s’havia construït al seu voltant. El desig de superar el trauma que va suposar la pèrdua del món xinès,...
19,90 Impostos inclosos
Afegir