Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Foix Cases

Pere Foix Cases

Escriptor i sindicalista (1893-1978). S’inicià en el periodisme des de jove en publicacions vinculades al sindicalisme anarquista. Va ser secretari del Sindicat Mercantil. També va ser membre del Comitè Nacional de la CNT entre 1927 i 1928 i va representar el sindicat en comitives oficials a França i a l’URSS.   A partir de 1924 publicà articles a Solidaridad Obrera, Acción, Mañana, La Revista Blanca, El Diluvio i el Noticiero Universal. Va ser un dels membres destacats del grup Solidaridad (corrent de pensament vinculat a la CNT). Durant la dictadura de Primo de Rivera va ser detingut i empresonat en fins a set ocasions. També es va haver d’exiliar a París per l’amenaça del pistolerisme.   Amb l’arribada de la república va treballar a l’oficina de premsa de la Generalitat i durant la guerra a l’oficina de premsa de la Conselleria d’Obres Públiques. També va ser nomenat Delegat Interventor del Govern a la Companyia Telefònica. Durant aquest període es va allunyar de la CNT i s’acostà a ERC, on va acabar militant el 1933. Va exiliar-se a França i d’allà va passar a Mèxic on va viure fins el 1977 quan va tornar a Barcelona poc abans de morir.

Llibres de Pere Foix Cases

Apòstols i mercaders
Un dels protagonistes de les lluites del moviment obrer del primer terç del segle XX narra aquells anys convulsos i apassionants. Pere Foix va ser protagonista de les lluites del moviment obrer a Catalunya durant el primer terç del segle XX. I en aquest llibre relata aquells anys convulsos i apassionants que van viure l’ampli ventall de persones que formaven la CNT.Recuperem un text escrit el...
18,00 Impostos inclosos
Afegir