Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
  • Ajuda
  • Canvis i devolucions

Canvis i devolucions

Garantim al client la possibilitat de retornar una comanda, per a això disposarà d'un termini de 14 dies naturals des de la recepció. Per a això, haurà de comunicar-nos el seu desig de retornar la comanda dins d’aquest termini.

La comanda retornada haurà de ser lliurada juntament amb l'albarà i, si escau la factura emesa per Cultura21 SCCL.

El client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a Tigre de Paper, sempre que els productes conservin el seu precinte o embalatge original i els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, si s'escau, en cas contrari el bé patirà una depreciació. El client només serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació dels mateixos diferent de la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el funcionament.

Si, per error de Tigre de Paper, el client rebés un producte diferent al sol·licitat, li lliurarem el producte correcte, recollint el primer sense cap càrrec addicional per al client.

Si un producte ha arribat al client trencat, danyat o en males condicions, Tigre de Paper es farà càrrec de recollir-lo en el seu domicili, substituint-lo per un altre en bon estat, sense càrrecs addicionals.

Per a qualsevol devolució, reclamació o consulta, accedeix des del teu zona d'usuari a menú "Les meves comandes" i fes clic a "Incidències i devolucions".

Si encara no t'has registrat, introdueix aquí el nombre de comanda que vols retornar i les teves dades.

(*) Camps obligatoris

Si ho prefereixes, et pots posar en contacte amb el nostre Servei d'Atenció a client.