Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Dominicana

Traducció
Clàudia Martori
Il·lustració
Patricia Cruz

Una història punyent sobre la immigració, la feminitat i el que significa ser nord-americà, amb el teló de fons dels Washington Heights de 1965, el cor del moviment pels drets civils.

Ana Canción forma part de la primera onada de dominicans que arriba a Nova York, té quinze anys i està casada amb un home que no estima i que li dobla l’edat. El seu matrimoni ha de ser una oportunitat d’emigrar per a tota la família, però també es converteix en una presó per a la jove Dominicana.

L’ocupació americana de la República Dominicana suposa un respir per a l’Ana quan el seu marit ha de tornar per a protegir els béns de la seva família i la deixa sota la tutela del seu germà, d’esperit lliure, que permetrà a l’Ana imaginar la possibilitat d’un tipus de vida diferent. Quan el marit torni, es veurà obligada a decidir una vegada més entre el seu cor i el deure amb la seva família.

 

“A través d'una novel·la amb tanta profunditat, bellesa i gràcia, nosaltres, com l'Ana, canviem per sempre” – Jacqueline Woodson, Vanity Fair.

20,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de març 2023
Pes: 300 gr
Pàgines: 406
ISBN: 978-84-19515-06-3