Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Cruz

Angie Cruz

(Washington Heights, Nova York, 1972)

Novel·lista i editora americana d’origen dominicà. La seva novel·la Dominicana, inspirada en l’experiència de la seva mare, va rebre nombrosos premis i va ser nomenada el llibre més esperat del 2019 per diversos mitjans. És autora de tres novel·les més, Soledad, Let it rain coffee i How not to drown a glass of water i ha publicat treballs breus a The Paris Review, VQR, Callaloo o Gulf Coast. És la fundadora i editora d’Aster(ix), una revista d’arts literàries feministes compromesa amb la justícia social, que posa les dones de color al centre de la conversa. Actualment, és professora associada a la Universitat de Pittsburgh i reparteix el seu temps entre aquesta ciutat, Nova York i Torí.

Llibres de Angie Cruz

Dominicana
Una història punyent sobre la immigració, la feminitat i el que significa ser nord-americà, amb el teló de fons dels Washington Heights de 1965, el cor del moviment pels drets civils. Ana Canción forma part de la primera onada de dominicans que arriba a Nova York, té quinze anys i està casada amb un home que no estima i que li dobla l’edat. El seu matrimoni ha de ser una oportunitat d’emigrar...
20,50 Impostos inclosos
Afegir