Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

I parlarem de vida!

Discursos i conferències

Gent de rius, de mars i de muntanyes,tindran mar i prats i rius i boscos.Ho tindran tot i es parlarà de vida.

Ovidi Montllor

Les paraules de l’Anna Gabriel sempre ens donen esperança i ens esperonen a lluitar. En aquest llibre hem volgut condensar elements importants del seu pensament revolucionari. L’esquerra independentista catalana ha estat i és un moviment polític revolucionari que ha prioritzat la intervenció sobre la realitat política i social, i que sovint no ha tingut temps per a la reflexió pausada. És per aquest motiu que conserva en el format oral algunes de les seves millors aportacions. El llibre imprès és un format idoni per perdurar en el temps i perquè els seus continguts puguin esdevenir veritables consignes que germinin en pràctiques transformadores. Els discursos i conferències que comprèn aquest llibre (2013-2018) són intervencions que cal contextualitzar en el moment polític més convuls que han viscut els Països Catalans des de la mort del dictador. Un moment polític del qual l’Anna, militant incansable de tants anys ençà, és un dels exponents individuals en el marc d’un fenomen essencialment col·lectiu. Un fenomen que ha implicat milers de persones en una lluita que és particular, però que alhora és universal per a l’emancipació humana.

La greu involució democràtica i repressiva impulsada per l’Estat espanyol l’ha portat a l’exili, i des de Tigre de Paper hem volgut aportar el nostre gra de sorra al que entenem que ara és una necessitat col·lectiva: promoure projectes solidaris que permetin difondre les idees i les pràctiques que ha defensat l’Anna Gabriel, i amb ella tantes altres, i que alhora permetin recollir diners per a la campanya a favor del seu retorn. Perquè, com ella ha dit en alguna ocasió: «Què és rendir-se? No ho sabem, nosaltres som dones».

Els beneficis d’aquest llibre es destinaran íntegrament a la campanya «Free Anna Gabriel».

 

Què en diuen?

«Contra els cadenats de tanta grisor repressiva i els buits de la negra pau de bords i lladres, sura sempre un sol d’hivern, un recer a la intempèrie i mil llumins en la fosca. Això és ella per a nosaltres, que l’estimem tant.» David Fernàndez, de l'epíleg

«Si aquest llibre us permet apropar-vos més a la trajectòria política i militant de l’Anna en diversos espais i organitzacions, veureu una cosa segura: compromís, tenacitat i sobretot generositat. Veureu organització, molts anys de militància […] I crec que això s’ha de destacar, crec que això ens ha de dir molt, perquè et cal molta generositat per posar la teva vida al servei de la plena militància per la vida de totes.» Isabel Vallet, del pròleg

 

12,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de maig 2018
Pes: 188 gr
Pàgines: 150
ISBN: 9788416855186