Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Les cròniques anticapitalistes

Primer llibre de David Harvey traduït al català. Una obra d’importància estratègica per entendre i canviar el món.

Enmig d’onades de crisis econòmiques, sanitàries, climàtiques, etc., i de lluita de classes i reacció neofeixista, pocs tenen la claredat i la capacitat analítica del teòric de renom mundial David Harvey, un dels marxistes vius més importants del món.

A 'Les cròniques anticapitalistes', Harvey introdueix noves maneres d’entendre la crisi del capitalisme global i les lluites per un món millor. A través de capítols molt ben definits i estructurats, reflexiona sobre el neoliberalisme, el capitalisme, la globalització, el medi ambient, la tecnologia, els moviments socials, l’alienació, les crisis... Amb una brillantor característica, Harvey descriu la violència i el desastre, però també l’esperança i la possibilitat.

'Les cròniques anticapitalistes' és el primer llibre de David Harvey traduït al català i serà d’importància estratègica per a qualsevol persona que vulgui entendre i canviar el món en què vivim.

 

«David Harvey és una inspiració per a mi i per a les persones que volen desesperadament un món just. Un dels pensadors més perspicaços i intel·ligents que té el moviment progressista.»—Owen Jones

 

«David Harvey va provocar una revolució en el seu camp i ha inspirat tota una generació d’intel·lectuals radicals.»—Naomi Klein

18,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de setembre 2022
Pes: 350 gr
Pàgines: 244
ISBN: 978-84-18705-37-3