Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Harvey

David Harvey

David Harvey és professor distingit d’Antropologia al Graduate Center de la City University de Nova York. Ha escrit molt sobre l’economia política de la globalització, la urbanització i el canvi cultural. Entre els seus llibres recents destaquen Seventeen Contradictions and the End of Capitalism (Profi le Books, 2014) i The Ways of the World (Profi le Books, 2016). Harvey és membre distingit de l’Acadèmia Britànica des de 1998 i de l’Acadèmia Americana de les Arts i les Ciències des de 2007. També ha rebut els reconeixements més importants en el camp de la geografi a de països com França, Suècia o els Estats Units .  

Llibres de David Harvey

Les cròniques anticapitalistes
Primer llibre de David Harvey traduït al català. Una obra d’importància estratègica per entendre i canviar el món. Enmig d’onades de crisis econòmiques, sanitàries, climàtiques, etc., i de lluita de classes i reacció neofeixista, pocs tenen la claredat i la capacitat analítica del teòric de renom mundial David Harvey, un dels marxistes vius més importants del món. A 'Les cròniques...
18,50 Impostos inclosos
Afegir