Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Simón Trinidad

L'home de ferro

Traducció
Arnau Carné Sala

Jorge Enrique Botero, el reporter de guerra amb més reputació de Colòmbia relata la increíble vida de Simón Trinidad el guerriller que més temps porta empresonat a EUA.

Biografia de Simón Trinidad, revolucionari colombià incansable i militant incorruptible de les FARC. Trinidad està patint, com pocs i des de fa dècades, el pes d’un sistema autoritari i antidemocràtic. I mai no s’ha doblegat.Detingut a l’Equador l’any 2004, extradit i empresonat als EUA en un procés ple d’irregularitats, sempre s’ha mantingut ferm en la convicció de portar la lluita revolucionària fins a les últimes conseqüències. Aquest llibre n’és un important testimoni, que ens il·lustra que sovint és més poderosa la força de la raó que la raó de la força.La figura de Simón Trinidad ens serveix de fil conductor per conèixer l’evolució de la guerrilla colombiana enmig del terrorisme d’estat que va comportar l’extermini de tot un moviment polític legal: la Unión Patriótica. En aquest llibre, Jorge Enrique Botero ens explica una de les èpoques més fosques de Colòmbia, que encara segueix marcant la vida política i social del país.

Què en diuen?

«La vida de Juvenal Ovidio Ricardo Palmera Pineda, àlies Simón Trinidad, és de pel·lícula i ningú l'ha descrit tan bé com Botero.» Sergio Segura, a 'Lanzas y letras

 

16,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de novembre 2018
Pes: 400 gr
Pàgines: 292
ISBN: 9788416855346