Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Cacucci

Pino Cacucci

Alessandria, 1955

És escriptor, guionista i traductor italià.   És un autor prolífic guardonat amb gairebé una vintena de premis i reconeixements des de finals dels anys 80 de segle XX fins a l’actualitat, alguns d’ells per la seva intensa tasca com a traductor.   Cacucci es mou amb comoditat entre els diferents gèneres literaris. Posa especial èmfasi en les figures històriques ocultes, submergides del relat oficial dels vencedors. Aquest caràcter contestatari és vertebrador de la seva literatura que va des de la no ficció fins al teatre passant pel seu predilecte, la narrativa. Algunes de les seves darreres obres més reconegudessón Oltretorrente (Feltrinelli, 2003), Nahui (2005), Le balene lo sanno (Feltrinelli, 2010) i Nessuno può portati un fiore (Feltrinelli, 2012).

Llibres de Pino Cacucci

Visca la vida!
'Visca la vida!' ens il·lustra l’existència de Frida Kahlo des del cim extrem dels seus dies. Un llibre curt que conté una història immensa. Un monòleg fulminant que tracta els sofriments del confinament forçat de Frida Kahlo, el lúcid deliri artístic d’una pintora afamada de color i la controvertida relació amb Diego Rivera.En un Mèxic molt real i alhora imaginat, Cacucci posa en escena la...
12,00 Impostos inclosos
Afegir