Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Botero

Jorge Enrique Botero

Bogotà, 1956

Periodista, escriptor i documentalista. Ha treballat durant quaranta anys en mitjans escrits, ràdio i televisió de Colòmbia. També fou reporter de Prensa Latina (l’Havana, 1986-1991), corresponsal de La Jornada de Mèxic a Colòmbia i fundador del Canal Telesur (Caracas, 2005). Ha publicat cinc llibres: Espérame en el cielo, capitán; Últimas noticias de la guerra; Hostage Nation; La vida no es fácil, papi, i Simón Trinidad. L’home de ferro. Entre d’altres, ha obtingut els premis Rey de España (1997), Nuevo Periodismo-Cemex (2003) i el Mejor Libro Colombiano, atorgat per la fundació Libros y Letras. És considerat un dels pocs reporters de guerra de Colòmbia. Va cobrir el procés de pau entre el Govern colombià i les FARC a l’Havana i actualment prepara el llibre En Bogotá nos pillamos, sobre la fi de les FARC.

Llibres de Jorge Enrique Botero

Simón Trinidad
Jorge Enrique Botero, el reporter de guerra amb més reputació de Colòmbia relata la increíble vida de Simón Trinidad el guerriller que més temps porta empresonat a EUA. Biografia de Simón Trinidad, revolucionari colombià incansable i militant incorruptible de les FARC. Trinidad està patint, com pocs i des de fa dècades, el pes d’un sistema autoritari i antidemocràtic. I mai no s’ha...
16,00 Impostos inclosos
Afegir