Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

La salut mental és una qüestió política. Publiquem 'Món de bojos', de Micha Frazer-Carroll

L'editorial Tigre de Paper publiquem en català: 'Món de bojos', de l'autora Micha Frazer-Carroll.

 

Ens endinsem en una qüestió que cada cop pren més rellevància en l'actualitat: la salut mental. Més enllà d'explorar-la com un afer personal i centrar-nos en les campanyes de sensibilització en marxa, convidem als lectors a aprofundir sobre la comprensió d'aquesta qüestió, entesa com un repte polític urgent, de la mà de l'autora Micha Frazer-Carroll, amb la lectura de Món de bojos

La salut mental és una qüestió política, però sovint en parlem com d’un afer personal. Com està connectada l’actual crisi de salut mental amb el capitalisme, el racisme i altres temes socials? En un món diferent, com podríem transformar les maneres com pensem sobre salut mental, diagnosi i tractament?

Aquestes són algunes de les grans preguntes que es fa Micha Frazer-Carroll mentre revela com la salut mental és una qüestió política urgent que necessita una comprensió més profunda més enllà de les campanyes de sensibilització d’avui dia.

L’autora explora la història dels asils i la psiquiatria; la relació entre la justícia de la discapacitat, l’alliberament queer i la salut mental; l’art i la creativitat; les presons i l’abolició, i models alternatius de cura. Món de bojos és un antídot radical i optimista a la patologització, el control i la vigilància de la imaginació.

Llibres relacionats

'La pròxima vegada, el foc', de James Baldwin

1.02.2024

La crònica d'uns fets repressius que van marcar una generació de l'independentisme

15.02.2024