Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Novetats tardor 2022: Llibres per combatre un futur incert

Comencem el curs amb les piles carregades i amb noves propostes que són eines per combatre el futur incert que ens dibuixen al davant.

Arrenquem el curs amb dues propostes d'autors de referència internacional. L'un és 'Dones, raça i classe', d'Angela Davis, que és un dels clàssics imprescindibles del feminisme contemporani, per primera vegada en català. L'altre és 'Les cròniques anticapitalistes', de David Harvey, el primer llibre d'aquest autor que es tradueix en llengua catalana.

 

'Dones, raça i classe', el clàssic d'Angela Davis, per primera vegada en català

Angela Davis és segurament la fi gura internacional més influent del feminisme negre i ha estat una de les principals veus de la lluita pels drets civils i en contra de l’actual model de presons als Estats Units. Dones, raça i classe és l’obra central del seu pensament, on planteja aportacions clau que han enriquit la perspectiva interseccional. Això l’ha convertit en un dels assaigs feministes més importants de les últimes dècades, que ara es tradueix per primera vegada al català.

Dones raça i classe és un treball magistral que refà la història de les dones i de les persones negres als Estats Units des de l’època abolicionista de l’esclavitud fi ns a l’actualitat. Amb la reconstrucció d’aquesta història oculta i ocultada, Davis no només pretén assenyalar l’origen de les desigualtats i els antagonismes de classe, raça i gènere que imperen avui en la societat capitalista, sinó que també assenyala propostes per a construir el projecte emancipador.

 

'Les cròniques anticapitalistes', de David Harvey, una obra estratègica per canviar el món

Enmig d’onades de crisis econòmiques, sanitàries, climàtiques, etc., i de lluita de classes i reacció neofeixista, pocs tenen la claredat i la capacitat analítica del teòric de renom mundial David Harvey, un dels marxistes vius més importants del món.

A Les cròniques anticapitalistes, Harvey introdueix noves maneres d’entendre la crisi del capitalisme global i les lluites per un món millor. A través de capítols molt ben defi nits i estructurats, refl exiona sobre el neoliberalisme, el capitalisme, la globalització, el medi ambient, la tecnologia, els moviments socials, l’alienació, les crisis... Amb una brillantor característica, Harvey descriu la violència i el desastre, però també l’esperança i la possibilitat.

 

Ja podeu trobar tots dos llibres a la vostra llibreria de confiança.

L’Agulla Daurada, una nova editorial que neix per sacsejar la narrativa en català

1.06.2022

Curs sobre 100 anys de marxisme i qüestió nacional als Països Catalans

29.09.2022