Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Barrios de Chungara

Domitila Barrios de Chungara

Domitila Barrios de Chungara (Bolívia, 1937 – 2012) Va ser una líder obrera i feminista boliviana. D’origen subaltern de ben jove ja va haver de dedicar-se a la mineria per a fer-se càrrec de les seves cinc germanes i la seva malalta mare. Al mateix temps s’afilià al comitè de mestresses de casa de la mina on treballava, aviat fou nombrada secretaria del comitè. Començava així la seva vida militant que allargà fins al mateix dia de la seva mort. Coneguda per ser pedra d’ensopegada de les dictadures militars bolivianes d’entre 1964 i 1982 les dues vagues de fam realitzades el 1977 i el 1978 -a les que s’hi unirien milers de bolivians- van significar la caiguda del règim d’Hugo Banzer. Nominada a premi Nobel de la Pau el 2005 va morir de càncer als 74 anys el març de 2012. Fins llavors, però, no va descansar en la tasca revolucionària i fins i tot en la dècada dels 80 quan va ser condemnada a l’exili va dedicar els seus dies en fer una gira per Amèrica i Europa difonent la situació política a Bolívia i explicant la cruesa de les dictadures que l’estaven assolant.

Llibres de Domitila Barrios de Chungara

Aquí també, Domitila!
Aquest llibre recull el testimoni de la revolucionària boliviana Domitila Barrios Cuenca, durant la vaga de fam que va fer caure la dictadura d’Hugo Banzer el 1978 i durant les seves gires a l’exili per Europa i Amèrica els anys posteriors. Entre les seves pàgines hi trobem relats de lluites contra les injustícies, reflexions sobre la solidaritat entre pobles i entre companyes, i un fil...
15,00 Impostos inclosos
Afegir