Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Jaime Pastor Verdú

València, 1946

Va ser militant del Frente de Liberación i dirigent del SDEUM. Exiliat a França el 1969, es va llicenciar en Sociologia el 1972 a la Universitat de Vincennes a París. El 1973 va tornar clandestinament a Madrid i va militar a la Lliga Comunista Revolucionària, després a Espacio Alternativo i actualment a Anticapitalistas. Va ser un dels primers signants del manifest Mover ficha per a la creació de Podemos. Doctor en Ciències Polítiques per la UCM, és professor de Ciència Política de la UNED des de gener de 1988. Autor de diverses obres, entre les quals Guerra, paz y sistema de Estados, ¿Qué son los movimientos antiglobalización?, Los nacionalismos, el Estado español y la izquierda i Cataluña quiere decidir. Ha coordinat i col·laborat en obres col·lectives, és editor de la revista Viento Sur i forma part de les redaccions de Geopolítica(s) (UCM) i Política y Sociedad (UCM) i de l'Observatori del Conflicte Social (UB).  

Llibres de Jaime Pastor Verdú

Les forces motrius de la revolució
La reedició d'escrits de Maurín inèdits en català, en el cinquantenari del militant i pensador més original del marxisme català. Aquesta antologia es compon de dues parts de l’obra de Joaquim Maurín inèdites en català. Per un cantó, suposa la traducció al català d’un llibre de Maurín, La revolució espanyola, mentre que per l’altre implica principalment la publicació dels articles que ell...
21,00 Impostos inclosos
Afegir