Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Ahmed

Sara Ahmed

1969 Salford (Reino Unido)

Investigadora i escriptora especialitzada en feminisme, teoria queer i crítica postcolonial. Fa servir les eines de la teoria feminista per analitzar mecanismes d’opressió i discriminació a la vida quotidiana i en contextos institucionals. Ahmed ha encunyat la figura de la feminista aixafaguitarres, amb la qual s’identifica i que simbolitza qui no es cansa d’alçar la veu contra les discriminacions i opressions emparades per l’statu quo. És autora, entre altres, de Fenomenología queer. Orientaciones, objetos, otros (Bellaterra, 2019), ¿Para qué sirve? Sobre los usos del uso (Bellaterra, 2020) i Sujetos obstinados (Bellaterra, 2024).
Premis
Kessler Award (2017)

Llibres de Sara Ahmed

Viure una vida feminista
Amb una veu poètica i des d’un feminisme queer i antiracista que ha de ser integrador però també incòmode, Sara Ahmed per primer cop en català, amb la seva obra central. Viure una vida feminista ens mostra com la teoria feminista es produeix a partir de la vida i de les experiències quotidianes. En aquest llibre clàssic del pensament feminista contemporani, Sara Ahmed ofereix una reflexió...
22,00 Impostos inclosos
Afegir