Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Karl Marx

Biografia intel·lectual i política (1857-1883)

Traducció
Lourdes Bigorra
Il·lustració
Elías Taño

Un llibre profundament innovador que revela un pensador i un revolucionari molt diferent de com l'han retratat crítics i seguidors.

 

Marx no només es va preocupar pel conflicte entre capital i treball. Marcello Musto, reconegut acadèmic estudiós de Marx, desmunta el mite de Marx com un autor economicista i eurocèntric.

 

A partir d’un estudi minuciós d’obres més conegudes i inèdites, ens mostra com Marx, en el període de 1857-1883, va ampliar l’abast de les seves investigacions en economia política a noves disciplines i zones geogràfiques. Va estudiar les formes de propietat comunitària en les societats precapitalistes, va dur a terme investigacions en els àmbits de l’antropologia i les ciències naturals, va analitzar el desenvolupament del capitalisme als Estats Units i es va interessar per les transformacions que es produïen a Rússia després de l’abolició de la servitud. Es va posicionar com a partidari de la independència de Polònia, de l’abolició de l’esclavitud i de la lluita per l’alliberament d’Irlanda, alhora que va mostrar una ferma oposició al colonialisme.

21,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de setembre 2023
Pes: 576 gr
Pàgines: 416
ISBN: 978-84-18705-56-4

Més informació