Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Sabem com morirem

La rebel·lió del Gueto de Varsòvia

Traducció
Oriol Valls i Fornells

Aquesta obra relata la història dels homes i dones que van decidir rebel·lar-se al gueto de Varsòvia i morir amb dignitat.

La mort aguaitava. Varsòvia era el punt de concentració dels jueus que serien deportats cap al seu destí final, el camp d’extermini de Treblinka. Enmig d’aquells dies terribles de 1943, un petit grup rebel de joves dirigit per Mordecai Anielewicz es preparava per presentar la batalla de la seva vida contra les tropes nazis que controlaven a milers el gueto on els jueus estaven amuntegats.

Aquesta és la història de subversió dels homes i dones –gairebé tots adolescents– que van decidir morir amb la dignitat dels embogits i dels valents abans que viure sense llibertat. Paco Ignacio Taibo II fa una reconstrucció precisa dels fets que van conduir a l’alçament contra l’horror del Tercer Reich i recrea magistralment un passatge de l’Holocaust tan poc conegut com estremidor.

«En arribar a la plaça dels desplaçaments van identificar Janusz Korczak com a metge pediatre i van oferir-li no pujar al tren, però ell va rebutjar-ho. Sabent que Treblinka era la mort, va quedar-se amb els seus nens i va caminar amb ells cap al final.»

«Un dels aprenentatges que deixa la lectura del llibre de Paco Ignacio Taibo II no és respecte de la magnitud incomparable entre batalles diverses, sinó l’enorme dignitat d’aquells que van lluitar per preservar l’esperança per a uns altres, en uns altres llocs i en uns altres temps. També per a nosaltres.»—Xavier Antich, del pròleg

14,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: d’abril 2021
Pes: 200 gr
Pàgines: 168
ISBN: 9788416855681